Bokföring i Stockholm till bra pris med bra service

När du letar efter tillmötesgående och skickliga bokföringsbyråer i Stockholm behöver du inte gå igenom varenda företag du hittar på Gula sidorna eller via en sökning på Google. I princip alla bokföringsbyråer håller hög klass och erbjuder konkurrenskraftiga priser. För att få det bästa priset och den bästa servicen kan det dock vara klokt att göra lite efterforskningar. Här är två bra tips du kan utnyttja för att hitta en bra bokföringsbyrå som kan hjälpa dig och ditt företag med bokföring och redovisning.

Kontrollera referenser och omdömen

Bokföringsbyråer som inte kan lämna ut referenser på begäran ska du akta dig för. Även om majoriteten av bokföringsbyråerna är professionella och vill vara kvar i branschen under lång tid finns det några byråer som varken tar kunder eller bokföringsarbetet på allvar.

Jämför priser

Bokföringshjälp är inte en lika avancerad uppgift som exempelvis revision. Därmed ska kostnaden för bokföringshjälp också vara lägre. Kostnaden per timme bör ligga under 600 kronor per moms för bokföringshjälp, medan kostnaden för revision ligger betydligt högre. Ett sätt att få ner priset per timme är att anlita en bokföringsbyrå som erbjuder en abonnemangstjänst. Undersök dock noga om abonnemangstjänsten innehåller alla de tjänster som ditt företag behöver.

Få bokföringsofferter